Події

У Бердичеві 22-річна дівчина двічі за ніч обікрала випадкову знайому

23 May 2016, 14:38

У жительки Бердичева Житомирської області за ніч випадкова знайома викрала ювелірні прикраси, мобільний телефон та банківську картку. Поліцейські встановили, що крадіжку вчинила 22-річна місцева жителька, з якою заявниця познайомилась у нічному клубі.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції у Житомирській області.

«До чергової частини Бердичівського відділу поліції із повідомленням про крадіжку звернулась 38-річна бердичівлянка. Жінка розповіла, що виявила відсутність свого мобільного телефону, банківської картки та золотих виробів. Прикраси, ланцюжок з підвіскою та сережки, заявниця носила на собі, тож пояснити їх зникнення взагалі не могла.

На місці події виїхала слідчо-оперативна група відділу поліції, працівники якої з’ясували, що вночі жінка відпочивала в одному із розважальних закладів міста, а на ранок виявила відсутність вказаних речей.

У ході першочергових заходів поліцейські встановили, що у нічному закладі до заявниці приєдналась ще одна відпочивальниця – 22-річна бердичівлянка. Зустріч та знайомство жінки відзначили алкоголем.

За словами нової знайомої, заявниця згодом попросила відвезти її додому. Уже в квартирі господиня одразу пішла відпочивати, а дівчина, скориставшись ситуацією, зняла з її шиї та вух золоті прикраси, які відразу здала до місцевого ломбарду.

За кілька годин, коли отримані за чужі речі гроші закінчились, молодиця знову повернулася до квартири, забравши цього разу мобільний телефон та банківську картку, з якої в подальшому зняла 2400 гривень», – йдеться в повідомленні.

За чинним законодавством за вчинення крадіжки дівчині може загрожувати покарання у вигляді штрафу, громадських чи виправних робіт, піврічний арешт або позбавлення волі на строк до 3 років. Затримана свою вину визнає. Триває подальше досудове розслідування.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області дівчина за непристойну пропозицію побила та пограбувала нового знайомого.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі