Влада

У Житомирській області на аукціоні планують продати права на інвестиційно-привабливі землі

26 May 2016, 11:46

Землевпорядники Житомирської області на земельному аукціоні у червні запропонують інвесторам взяти участь у земельних торгах з продажу прав оренди на три земельні ділянки. Загальна площа земель сільськогосподарського призначення державної власності (за межами населених пунктів) становить 71,7 гектара.

Про це повідомляє прес-служба Держгеокадастру в Житомирській області.

Виставлені на торги ділянки знаходяться у Новоград-Волинському районі (Киківська сільська рада). Стартова загальна вартість ділянок визначена на рівні 8% від нормативної грошової оцінки землі (при визначеному законодавством рівні у 3 %) та становить 142 тис. гривень.

З початку року землевпорядники вже провели земельні аукціони, за результатами яких інвесторам продали права оренди на чотири земельні ділянки на території Червоноармійського району. Загальна площа угідь становить 108,6 гектара. Орендна плата у сумі 115,5 тис. гривень щорічно надходитиме до місцевих бюджетів.

Довідково: Земельні торги проводяться відповідно до глави 21 Земельного кодексу України «Продаж земельних ділянок або прав на них на конкурентних засадах».

Інформація про лоти із зазначенням місця розташування земельних ділянок, їх площі та кадастрових номерів, а також стартового розміру річної орендної плати розміщена на сайті Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру у розділі «Земельні аукціони».

Як повідомляв Житомир.info, Житомирська ОДА передала громадянину Щербині у власність землі водного фонду для розведення риби.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі