Економіка

Світовий банк продовжить кредитувати житомирський водоканал по програмі очищення води

26 May 2016, 16:00

Світовий банк продовжить кредитувати КП «Житомирводоканал» по програмі очищення води.

Про це повідомляє сайт Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

«КП «Житомирводоканал» продовжить участь у кредитній програмі Світового банку в рамках реалізації проекту «Розвиток міської інфраструктури – 2».

Про це 25 травня сказав заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Едуард Кругляк по звершенню виїзної наради з представниками Світового банку та місцевої влади, яка відбулася безпосередньо на об’єктах КП», – йдеться у повідомленні.

«За дорученням Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадія Зубка сьогодні спільно з представниками Світового банку проінспектовано хід реалізації проекту на об’єктах КП «Житомирводоканал», зокрема тих, що пов’язані з очищенням води. За підсумками інспекції можна з впевненістю сказати, що проект буде продовжено, а його реалізація відбуватиметься відповідно до графіку», — зазначив Едуард Кругляк.

Зазначимо, Мінрегіон спільно зі Світовим банком реалізує низку проектів, зокрема «Розвиток міської інфраструктури – 2» на загальну суму 350 млн. доларів США (відновлення та заміна пошкоджених систем водопостачання, водовідведення і переробки твердих відходів) та «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України» на загальну суму 315 млн. доларів США (реконструкція та заміна зношених систем централізованого теплопостачання). В цих проектах на даний час беруть участь 17 комунальних підприємств.

Як повідомляв Житомир.info, у 2013 році за кошти Світового банку в українських містах, зокрема і у Житомирі, планували проводити модернізацію систем водопостачання та водовідведення.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі