Події

У Житомирі патрульні поліцейські, зупинивши BMW, знайшли в машині наркотики

28 May 2016, 09:36

 27 травня у Житомирі патрульні поліцейські зупинили BMW, який порушував правила дорожнього руху.

Про це Житомир.info повідомили у патрульній поліції Житомира.

«Вчора ввечері екіпаж 110 (4 рота батальйону УПП в м. Житомирі ДПП) зупинив автомобіль марки БМВ, який рухався по вул. Покровська (колишня Щорса) в напрямку вул. Ватутіна, з причини порушення правил дорожнього руху (п.п. 2.3 «в» ПДР).

Після перевірки державних номерних знаків патруль встановив, що даний автомобіль знаходиться в розшуку державною виконавчою службою.

Водій себе поводив підозріло, під час розмови патруль виявив явні ознаками наркотичного сп’яніння. При поверхневій перевірці патруль знайшов пакунок з біло-рожевою речовиною невідомого походження в гаманці в правій задній кишені штанів. При поверхневій перевірці автомобіля в дерев’яній коробці, що знаходилася в багажнику, виявили подрібнену речовину зеленого кольору.

В ході перевірки в салоні авто знайдено пристрій для куріння речовин, що заборонений в обігу, з речовиною темно коричневого кольору. Зі слів водія стало відомо, що він систематично вживає дані речовини.

На місце події патруль викликав слідчо-оперативну групу. В ході перевірки експерт вилучив дані речовини і предмет для куріння. Автомобіль доставлено на штрафний майданчик. Складені відповідні амін матеріали. Ведеться слідство», – розповіли у патрульній поліції Житомира.

Як повідомляв Житомир.info, 23 травня у Житомирі затримали водія BMW, який врізався в паркан і був під «кайфом».

Фото патрульної поліції Житомира

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі