Події

У квартирі житомирянина поліцейські знайшли півтора кілограма коноплі

31 May 2016, 09:19

Працівники 3-го територіального управління Департаменту проти дії наркозлочинності Нацполіції викрили житомирянина у незаконному зберіганні наркосировини.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Днями у рамках розпочатого досудового розслідування за фактом зберігання наркотичних засобів працівники поліції провели санкціонований обшук за місцем проживання 47-річного жителя обласного центру.

У квартирі житомирянина було виявлено чималий запас уже розфасованої у пакунки наркосировини. У коридорі помешкання поліцейські знайшли поліетиленовий пакет, частково заповнений подрібненою рослинною масою зеленого кольору, а в одній з кімнат – 75 паперових згортків з тією ж сумішшю. Загальна маса вилученого становить 1,5 кг», – йдеться у повідомленні.

«Сировину, якою за попередніми висновками є подрібнені рослини коноплі, нині направлено на експертне дослідження. Є інформація про те, що чоловік торгував наркотичними засобами», - розповів заступник начальника 3-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції Валерій Романченко.

У рамках досудового розслідування правоохоронці встановлюють факти збутунаркосировини і її походження.

Як повідомляв Житомир.info, 27 травня у Житомирі патрульні поліцейські, зупинивши BMW, знайшли в машині наркотики.

Фото з сайту ГУ НП у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі