Місто

У Житомирі біля кінотеатру «Жовтень» майже два місяці робитимуть «Космічну зарядку»

31 May 2016, 13:28

У Житомирі біля кінотеатру «Жовтень» з 9 червня по 30 липня робитимуть «Космічну зарядку».

Про це зазначено в групі «Космічна зарядка» на сторінці у Facebook.

«Благодійно-мистецький фонд АрТерапія спільно з управлінням сім’ї, молоді та спорту Житомирської міськради запрошують житомирян на «Космічну зарядку». Щочетверга та щосуботи з 9 червня по 30 липня приходьте на ранкові спортивні заняття: фітнес, йога, бойові вправи та загальна зумба.

Ми робимо це для того, аби у найкращій формі і з найпозитивнішим настроєм зустріли Space Half Marathon –Космічний напівмарафон, що відбудеться у Житомирі 3 вересня. Можливо, хтось із вас вже давно мріяв про таку подію в місті, а хтось не уявляє, що зміг би пробігти таку дистанцію. До якої категорії ви б не належали ­ запрошуємо на «Космічну зарядку»: для кожного знайдеться порція натхнення і мотивації.

Якщо вам подобається заняття, будемо вдячні за благодійний внесок до скриньки «АрТерапія»: ми збираємо кошти на гамма-терапевтичний пристрій для Житомирського онкодиспансеру. Ми ініціювали проект «Космічна зарядка» ще для того, аби нагадати усім: фізична активність не просто тримає нас у тонусі, а й зменшує ризики захворюваності на рак. Отож, запрошуємо зарядитися ранковим драйвом і долучитися до благочинної справи», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі діти, які брали участь у конкурсі до Дня космонавтики, у подарунок отримали футболки з аерографією Дмитра Краба.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі