Події

За місяць до випуску повісився студент Житомирського інституту медсестринства

1 June 2016, 10:24

29 травня вдома в селищі Першотравенськ Баранівського району повісився студент Житомирського інституту медсестринства.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

У ГУ Нацполіції в Житомирській області інформацію підтвердили.

«29 травня в селищі Першотравенськ Баранівського району вчинив самогубство через повішання хлопець 1995 року народження. Залишив передсмертну записку», – зазначила керівник прес-служби ГУ НП у Житомирській області Алла Ващенко.

В Інституті медсестринства не розуміють причину такого вчинку хлопця. Кажуть, що він був активний, гарно вчився і готувався до випуску.

«Це наш Юра. Такий активіст був гарно вчився, співав. І таке горе, ніхто не збагне, ні група, ніхто. Вже й заввідділенням сказав, що він вже приготувався до випуску, він завжди в нас співає, що вже й костюм новий і бабочку купив. Це сталося в селі, а на похорон вся група їздила і куратор. Він був студент 4 курсу, лікувальна справа. 30 червня мав бути випуск. Він гарно вчився, я не знаю, що з дитиною сталося», – зазначили в приймальні Інституту медсестринства.

У Першотравенській селищній раді Житомир.info розповіли, що хлопця виховувала бабуся.

«Було дійсно, ми вже його поховали. Але дуже дивна була для нас ця новина, тому що було не зрозуміло, чому це було. Дитина нормально росла, його доглядала бабушка, він був активний в селищі, приймав участь в культурному житті нашого селища. Не зрозуміло, чому це сталося. Він це зробив вдома», – сказалв у телефонній розмові працівник селищної ради.

Хлопця поховали 31 травня.

Як повідомляв Житомир.info, 17 травня в гуртожитку Житомирського агротехнічного коледжу повісилася студентка. Викладачі вважають, що першокурсниця вкоротила собі віку через навчання.

Фото з мережі інтернет

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі