Події

У «бурштиновому» районі Житомирської області відбулася перестрілка, є поранені, - депутат

3 June 2016, 09:18

У селі Обище Олевського району Житомирської області відбулася перестрілка між представниками заїжджих бандитських формувань та місцевим населенням.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат Житомирської обласної ради Олександр Ніколайчук.

«Щойно отримав інформацію з так званого «бурштинового» фронту! В селі Обище Олевського району відбулася перестрілка між представниками заїжджих бандитських формувань та місцевим населенням. Є поранені! Також відомо, що селяни перекинули 4 бандитських автомобілі та відловлюють поліських терористів», - написав Ніколайчук.

Депутат вважає, що, поки з'явиться офіційна інформація, історію перекрутять та спотворять, адже він «понад 2 роки описує гірку правду «бурштинової» республіки», однак люди, від яких щось залежить, цього не помічають.

Станом на 9.20 на сайті ГУ Нацполіції в Житомирській області відсутня інформація про подію. 

Як повідомляв Житомир.info, 12 травня 2016 року авіація Держприкордонслужби зафіксувала факти незаконної діяльності з видобутку бурштину в межах Рівненської та Житомирської областей. 14 травня у Житомирській області поліцейські затримали бурштинокопачів із спецтехнікою, а 19 травня - двох жителів Закарпаття, які приїхали скуповувати бурштин. За повідомленням прокуратури, власниками 30 га бурштинових земель у Житомирській області стали жителі 18 регіонів та посадовець Держгеокадастру з сім’єю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі