Події

Житомирська поліція відреагувала на перестрілку в Олевському районі

3 June 2016, 10:40

 Житомирська поліція відреагувала на перестрілку в Олевському районі та виїхала на місце події.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Реагуючи на повідомлення про конфлікт поблизу с. Обища Олевського району, який стався уранці 3 червня, на місце події виїхали і працюють представники головного управління Національної поліції в Житомирській області та спецпідрозділу. Триває з’ясування усіх обставин. За попередньою інформацією, уранці поблизу с. Обища Олевського району сталася сутичка між місцевими жителями та приїжджими особами. Нині на місце події прибули працівники ГУНП, Олевського відділу поліції та представники спецпідрозділу. Їх завдання – урегулювати ситуацію та не допустити порушень правопорядку. Водночас триває з’ясування усіх обставин події та встановлення її учасників», – йдеться у повідомленні.

На сайті Житомирської ОДА повідомляють, що на місце події виїхав голова Олевської райдержадміністрації Василь Невмержицький разом із представниками поліції, СБУ, прокуратури.

«Конфлікт стався після приїзду близько 30 невідомих осіб на 8 автомобілях без номерних знаків. У результаті сутички троє невідомих в лікарні, 4 авто без номерів розбиті. Правоохоронними органами затримано 9 невідомих осіб. Наразі ситуація в селі спокійна, на місці працюють слідчі, які вилучають докази та опитують свідків», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у селі Обище Олевського району Житомирської області відбулася перестрілка між представниками заїжджих бандитських формувань та місцевим населенням.

Фото з сайту Житомирської ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі