Влада

Житомирська влада шукає начальника управління інформаційних технологій та державного реєстратора

6 June 2016, 10:53

Житомирська міська рада оголосила конкурс і шукає начальника управління розвитку інформаційних технологій та державного реєстратора.

Про це інформує сайт Житомирської мерії.

«Виконком Житомирської міської ради оголосив конкурс і шукає начальника управління розвитку інформаційних технологій та державного реєстратора відділу державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців департаменту реєстрації», – йдеться у повідомленні.

Оголошення надруковано в газеті «Місто» від 03 червня 2016 року № 22. Прийом документів: з 03 червня 2016 року по 04 липня 2016 року.

Начальника управління розвитку інформаційних технологій міської ради

Вимоги до кандидата: повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування чи державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах не менше 5 років, вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером; знання принципів проектного менеджменту та побудови ІТ інфраструктури та ITIL; досвід роботи з базами даних ( Access, SQL та інші); досвід розробки та впровадження інформаційних систем електронного документообігу, автоматизації процесів та інфраструктурних проектів.

Державного реєстратора відділу державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців департаменту реєстрації міської ради

Вимоги до кандидатів: повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах не менше 3 років, вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером.

Як повідомляв Житомир.info, житомирська міська рада оголосила конкурс і шукає начальника управління культури та начальника відділу організаційного забезпечення депутатської діяльності міської ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі