Влада

У конкурсному комітеті, який визначає перевізників, не хочуть бачити представників громадської ради при Житомирській ОДА

6 June 2016, 11:10

У складі конкурсного комітету, який визначає перевізників по Житомирській області, замість голови облради Лабунської буде депутат Вітусевич, а включення представників громадської ради при ОДА є недоцільним.

Про це йдеться в опублікованій на сайті облради інформації про результати розгляду запитів, внесених депутатами на пленарному засіданні четвертої сесії облради 31 березня.

«На запит депутата Науменка В.А. щодо складу обласного конкурсного комітету на визначення перевізників для роботи на автобусному маршруті загального користування перший заступник голови обласної державної адміністрації Дмитренко Г.В. повідомив наступне. Розпорядженням голови облдержадміністрації від 12.03.16 №64 в області затверджений та діє обласний конкурсний комітет на визначення перевізників для роботи на автобусних маршрутах загального користування.  До складу обласного конкурсного комітету входять 16 членів, із яких 8 представників органів державної влади та 8 представників громадських організацій, крім того, призначено секретаря без права голосу. 26 квітня 2016 року до облдержадміністрації надійшов лист обласної ради щодо виключення зі складу обласного конкурсного комітету голови обласної ради Лабунської А.В. та введення Вітусевича В.Й. – голови постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності, середнього і малого бізнесу, будівництва, транспорту та зв’язку. У даний час підготовлено проект розпорядження голови облдержадміністрації.

Стосовно включення додатково до складу обласного конкурсного комітету представників громадської ради при Житомирській обласній державній адміністрації та ініціативної групи по створенню громадської ради при Житомирській обласній раді, вважаємо, що на сьогодні обласний конкурсний комітет сформовано відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.08 №1081 і включення згаданих представників є недоцільним», - зазначається у відповіді на депутатський запит.

Як повідомляв Житомир.info, 26 січня 2016 року губернатор Сергій Машковський підписав розпорядження «Про внесення до складу обласного конкурсного комітету на визначення перевізників для роботи на автобусному маршруті загального користування»: зі складу комітету вивели Руслана Годованого і ввели Анжеліку Лабунську – голову Житомирської обласної ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі