Місто

Житомирські університети потрапили до рейтингу «Топ-200 Україна»

6 June 2016, 12:58

Житомирський державний технологічний університет, Житомирський державний університет ім. Івана Франка та Житомирський національний агроекологічний університет увійшли до цьогорічного рейтингу «Топ-200 Україна».

Про це повідомляють на сайті Євро Освіта.

«Житомирський державний технологічний університет у «ТОП-200» має 120 місце, обійшовши таким чином Житомирський державний університет ім.І.Франка (125 місце) та Житомирський національний агроекологічний університет (148 місце).

Цьогоріч рейтинг «Топ-200 Україна» відзначає свій перший ювілей — він виходить вдесяте. Стартувавши у 2006 році, проект «Топ-200 Україна» став першим і залишається на сьогодні єдиним акредитованим Міжнародною Експертною Групою по Ранжуванню (IREG) академічним рейтингом в Україні, відмінною рисою якого є спроба порівняти між собою університети різних типів на основі застосування до них універсальної системи критеріїв.

На основі використання цієї методології, даних університетів та експертних оцінок командою «ТОП-200 України» було виведено рейтинг двохсот кращих університетів України в 2015/2016 році.

В 2016 році одноосібним лідером рейтингу «ТОП-200 України» став Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у 2015 році у рейтингу українських вузів кращий житомирський університет займає 59 місце.

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі