Україна

У Запоріжжі ввечері з гранатомета обстріляли кафе

7 June 2016, 09:33

 У старій частині Запоріжжя, на початку 10 години вечора, пролунав потужний вибух.

Про це повідомляє 061.ua.

За інформацією прес-секретаря патрульної поліції Запоріжжя Юлії Шеймухової, з гранатомета була обстріляна шашлична за адресою Шкільна, 10.

Місце пригоди оточене, прибули п'ять поліцейський автомобілів і близько двох десятків співробітників поліції і ДСНС.

Місцеві жителі розповідають, що було чути один дуже гучний вибух, після якого будівлю шашличної охопив дим.

За словами прокурора області Олександра Шацького, постраждалих під час обстрілу не було. Також прокурор додав, що інцидент, можливо, викликаний боротьбою за переділ території на вулиці Шкільній, де зараз будують 2-поверхову шашличну.

Як повідомляє hromadske-zp.tv, за інформацією найближчого оточення власників споруди, днями від однієї з компаній-конкурентів їм надходили погрози.

 
 

На протилежному боці вулиці Запорізької, в 50 метрах від шашличної, поліцейські оточили місце якоїсь металевої знахідки, яка імовірно є частиною пристрою з якого був зроблений постріл.

При цьому, за словами заступника начальника ГУНП в Запорізькій області Андрія Долинного, постріл був зроблений з іншого боку - від заправки неподалік шашличної. Снаряд влучив у верхівку другого поверху будівлі, під самий дах. Також Долинний підтвердив, що жертв немає, оскільки в шашличній в момент події нікого не було. Попередня кваліфікація злочину - "хуліганство".

Українська правда

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі