Події

У Житомирській області поліція виявила у вигрібній ямі тіло немовляти

7 June 2016, 13:00

 Жителька Ємільчинського району Житомирської області повідомила до поліції про передчасні пологи та загибель новонародженої дитини. Поліція виявила тіло немовляти біля домоволодіння жінки. Призначено судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«6 червня до Ємільчинського відділення поліції надійшло повідомлення від 37-річної жительки одного із сіл району про те, що вона позбулася немовляти, яке начебто народилося вже мертвим. За словами заявниці, пологи сталися кілька днів тому на 28 тижні вагітності. На лікарському обліку вона не перебувала. За вказаною жінкою адресою виїхала слідчо-оперативна група. Поліція оглянула домоволодіння селянки і виявила у вигрібній ямі тіло немовляти. Нині його направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті. Водночас за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 117 (Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України. Триває проведення призначених необхідних експертиз і з’ясування обставин загибелі немовляти», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 27 жовтня 2015 року у приватному секторі Житомира було виявлено тіло дитини, загорнуте у поліетиленовий мішок.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі