Місто

Мер Житомира прокоментував будівництво багатоповерхівки поблизу школи №9

7 June 2016, 18:05

Багатоповерхівка, яка будується в житомирському парку, ніякої загрози школі №9 не несе. Транспорт через бульвар та понад школою їздити не буде.

Про це під час брифінгу 7 червня розповів  мер Житомира Сергій Сухомлин.

«Об’єкт, який викликав певний резонанс – це будівництво квартир для працівників Служби безпеки України, це за стадіоном «Полісся». Багато хто з вас був на відкритті офісу з продажу. Це питання, яке в першу чергу і забудовник, і ми як міська влада, допустили велику помилку, і не проінформували людей про плани забудовника. Я признаю цю помилку і в майбутньому, я надіюсь, ми таких помилок допускати не будемо. Одразу скажу, що ніяких питань в плані розширення цієї площі немає, ніяких загроз 9-й школі, в якій навчаються більше 200 діток немає,  і ніхто не збирається територію цієї школи забудовувати. Техніка, транспорт і люди, які будуть проживати в цьому жилому масиві, користуватись заїздом через бульвар не будуть. Зараз спільно з проектантами проробляється питання заїзду з вулиці Фещенка-Чопівського . Тобто через бульвар, понад 9-ю школою транспорт їздити не буде», – сказав Сергій Сухолин.

Як повідомляв Житомир.info, начальник УСБУ розповів про будівництво багатоповерхівки на території парку в Житомирі, де АТОшники отримають 40 квартир.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі