Суспільство

Житомирську область на III етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької гри «Джура» представлятиме команда з району

8 June 2016, 13:43

7 червня 2016 року в Міністерстві освіти і науки України відбулося засідання головного штабу ІІІ Всеукраїнського етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Джура». Стали відомі переможці обласного етапу гри у Житомирській області, які поїдуть в Одесу представляти регіон в ІІІ етапі гри.

Про це повідомляє Урядовий портал.

«Заступника Міністра Павло Хобзей підкреслив роль військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») як однієї з важливих форм національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді. Заступник Міністра повідомив, що в усіх регіонах країни проведено І-й (міський) та завершується ІІ-й (обласний) етапи гри. Сьогодні визначені переможці у Волинській, Житомирській, Одеській, Сумській, Чернігівській, Житомирській областях та місті Києві. ІІІ етап гри «Джура» буде проведено у таборі «Молода гвардія» у м. Одеса в рамках тематичної зміни «Ми Українці», програма якої розрахована на 21 день. Всеукраїнський етап «Джура-2016: Хаджибейська Січ» стартує 6 серпня, а підготовкою та проведенням всеукраїнського етапу гри займається Українській державний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді Міністерства освіти і науки», – йдеться в повідомленні.

Житомирську область в Одесі представлятиме команда з Черняхівського району.

«Команда «Характерники» з Черняхівського району переможці і поїдуть в Одесу», – розповіла Житомир.info головний спеціаліст управління освіти і науки Житомирської ОДА Ірина Єпіфанцева.

У III етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» (Джура) у 2016 році візьмуть участь 208 дітей, у тому числі учні із Криму, які сьогодні проживають на території України.

Як повідомляв Житомир.info, у серпні 2016 року учень житомирської школи представлятиме Україну на міжнародній олімпіаді в Токіо.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі