Події

Автосалон у Житомирі сплатить 109 тис. грн штрафу за обман у декларації про готовність будівництва

9 June 2016, 13:15

ТОВ «Автомир 57» на Проспекті Незалежності, 57 (колишня Ватутіна) у Житомирі сплатить 109,6 тис. грн штрафу за наведення недостовірних даних в декларації про готовність об’єкта до експлуатації.

Про це Житомир.info поінформувала прес-служба Держархбудінспекції України.

«Житомирський апеляційний адміністративний суд визнав правомірними дії управління Держархбудінспекції у Житомирській області щодо накладення штрафу на замовника ТОВ «Автомир 57» на суму 109,6 тис. за наведення недостовірних даних в декларації про готовність об’єкта до експлуатації. ДАБІ встановила, що під час будівництва будинку виставково-офісного центру по продажу і сервісному обслуговуванню автомобілів у м. Житомир по Просп. Незалежності, 57 замовник будівництва навів недостовірні дані в декларації про готовність об’єкта до експлуатації. Зокрема, об’єкт збудовано на земельній ділянці, не відведеній для цієї мети. Це стало підставою для накладення штрафу», - йдеться у повідомленні.

Прес-служба також повідомляє, що ТОВ «Автомир 57»  звернувся з позовом до суду, але суди першої та апеляційної інстанцій визнали правомірність дій Держархбудінспекції.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно управління ДАБІ в Житомирській області оштрафувало забудовника на 52 тис. грн за самочинне будівництво у м. Житомирі по вул. Максютова, 14.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі