Події

У житомирських екологів стріляли

9 June 2016, 14:03

Пізно ввечері 8 червня на території Попільнянського району Житомирської області стався замах на життя працівників екологічної інспекції в області.

Про це Житомир.info 9 червня повідомила прес-служба Державної екологічної інспекції у Житомирській області.

«Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області систематично проводяться заходи державного контролю за станом охорони, використання і відтворення рибних та інших водних живих ресурсів у водоймах  на території Житомирської області. 08 червня 2016 року приблизно о 23 годині в Попільнянському районі Житомирської області на Корнинському водосховищі державні інспектори проводили обстеження водойми, де було виявлено незаконні добування лову (сітки). Під час вилучення з води сіток невідомими особами з берега в напрямку державних інспекторів було здійснено декілька пострілів з мисливської зброї», - повідомляють екологи.

Прес-служба також інформує, що працівники Держекоінспекції у Житомирській області викликали слідчо-оперативну групу Попільнянського відділення поліції.

«Правоохоронці приїхали негайно, але встановити та затримати порушників не вдалося», - йдеться у повідомленні.

У Попільнянському віділенні поліції ГУНП Житомир.info інформацію підтвердили.

«Повідомлення про подію надійшло 8 червня о 22.53 від представників екологічної інспекції. На місце події виїжджали слідчий, оперуповноважений та дільничний поліцейський», - поінформували у відділі поліції.

Стосовно кваліфікації злочину (хуліганство чи замах на вбивство) порадили звернутися з офіційним запитом.

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2016 року під Житомиром стався розбійний напад на водія: стріляли з травмата, побили та забрали гроші.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі