Влада

На посаду начальника управління транспорту Житомирської міської ради є три претенденти

9 June 2016, 17:01

10 червня у Житомирській міській раді відбудуться конкурси на заміщення вакантних посад директора департаменту містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради та начальника управління транспорту і зв’язку  міської ради.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Житомирської міської ради.

«До кандидатів були поставлені наступні вимоги: повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 5 років, вільне володіння державною мовою.

На посади директора департаменту містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради було подано дві заявки, а на посаду начальника управління транспорту і зв’язку  міської ради – три. Іспит для кандидатів проходитиме у два етапи: письмовий на знання законодавства та усний – у формі співбесіди», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 7 червня конкурсна комісія визначила переможця з чотирьох претендентів на посаду начальника муніципальної інспекції Житомирської міської ради. Інспекцію  очолив «свободівець» Валерій Логвінчук.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі