Місто

У Житомирі на перейменованих вулицях з’являться адресні таблички з новим дизайном

10 June 2016, 12:25

У Житомирі розробили декілька варіантів дизайну адресних табличок з новими назвами перейменованих вулиць. Остаточне рішення прийматиме земельна комісія на засіданні 14 червня.

Про це Житомир.info розповіла начальник управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Житомирської міської ради Євгенія Черкасова.

 «Нові таблички будуть лише на тих вулицях, які перейменували. Також будуть таблички на історичних будівлях. Ми ще допрацьовуємо. Є макети, які вже відпрацьовані, але була рекомендація земельної комісії зробити ще варіанти. І ми зараз ще готуємо варіанти і у вівторок на земельній комісії, якщо не буде форс-мажору, то додамо варіанти і покажемо, що ми в результаті напрацювали. Рішення буде прийматиме депутатська комісія. На погоджувальній раді прийняли рішення доручити земельній комісії прийняти остаточне рішення по типах адресних табличок. Вартість в них різна, тому ми так довго і відпрацьовуємо варіанти недорогі, і в той же час зручні для використання, і щоб служили довго.», – зазначила Євгенія Черкасова.

Нагадаємо, 33 вулиці і провулки Житомира перейменував губернатор Сергій Машковський.

Як повідомляв Житомир.info, 19 лютого 2016 року мер Житомира Сергій Сухомлин підписав розпорядження про перейменування 87 вулиць і провулків обласного центру.

Фото з групи «Заметки Житомира» в мережі Facebook

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі