Місто

Житомиряни просять владу встановити «лежачого поліцейського» на Клосовського, де часто трапляються ДТП

10 June 2016, 16:10

Мешканці будинків на вулиці Клосовського просять владу Житомира встановити «лежачого поліцейського» перед пішохідним переходом, де неодноразово траплялися ДТП.

У розпорядженні Житомир.info є лист-звернення на ім’я міського голови Сергія Сухомлина.

«Ми, мешканці будинків 3, 5, 7, 18/9 та інших, що знаходяться на вулиці Клосовського звертаємося до Вас з приводу встановлення «лежачого поліцейського» перед пішохідним переходом, біля магазину «Рукавичка», на кінцевій зупинці маршруток №№37, 40. Особливу увагу звертаємо на те, що рух транспорту там ніяк не контролюється, водії рухаються на великій швидкості, а поруч знаходяться житлові будинки, дитячий майданчик, ЗОШ№5, зупинка громадського транспорту. Вранці, біля 8.00-8.30 інтенсивність руху схожа на рух по центральній вулиці у час пік, особливо, у навчальний період.

Кілька років поспіль на цьому відрізку шляху трапляються ДТП з сумними наслідками – у минулому році там було збито 7-річного хлопчика, пенсіонерку, загалом постраждало за останні 2 роки близько 10 чоловік, мешканців району. Дві доби тому знову стався нещасний випадок. На щастя, чоловіка врятувала його собака, що йшла попереду.…», – йдеться у зверненні.

На думку мешканців, «лежачий поліцейський» обмежував би швидкість руху транспортних засобів. 

Як повідомляв Житомир.info, 27 липня 2015 року на вулиці Клосовського у Житомирі автомобіль збив школяра, який вибіг на дорогу з-за маршрутки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі