Події

На Богунії у Житомирі автомобіль збив школяра, який вибіг на дорогу з-за маршрутки

27 July 2015, 14:22

27 липня близько 11:30 на вулиці Клосовського у Житомирі автомобіль Renault Fluence біля зупинки громадського транспорту збив 10-річного хлопчика. З травмою ноги дитину госпіталізували до обласної дитячої лікарні.

Автомобіль Renault рухався вулицею Клосовського в сторону вулиці Малікова. Водій стверджує, що рухався з нормальною швидкістю, дитина неочікувано вибігла з-за маршрутки, яка була припаркована на узбіччі.

«Я тільки виїхав з-за повороту. Швидкість, в принципі, була невелика, тому що я тільки зробив різкий поворот і тільки почав набирати швидкість. Прямо з-за маршрутки перед носом вибігла дитина. Я намагався уникнути, бачите, що сталося з колесом. Вдарився у бордюр, але все одно зачепив його колесом, в нього зламана нога», - каже водій Віктор.

Працівники ДПС встановили, що маршрутка, з-за якої вибігла дитина, була припаркована з порушенням правил дорожнього руху - на відстані менше 10 метрів від перехрестя. На водія маршрутки складено адмінпротокол за частиною 1 статті 122.

Мешканці будинку розповідають: після ремонту дороги водії стали їздити цією вулицею набагато швидше, а після того, як прибрали «лежачого поліцейського» випадки ДТП почастішали.

«Лежав тут «лежачий поліцейський», але його прибрали. Минулого року писали заяву, щоб нам його поставили назад. Сказали, що він тут недоречний. Вертаємось до того ж: спальний район. Ось школа, ось два будинки, це фактично їх двір. Місцеві машини тут їздять повільно. Подивитись і перейти дорогу. А так вони вилітають з того повороту і несуться»,- розповідає мешканка будинку по вулиці Клосовського Марина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі