Влада

Житомирський активіст попросився в директори ДЮСШ з футболу

11 June 2016, 13:58

Житомирський активіст Юрій Жуковський, який більше року обіймає посаду заступника директора спорткомплексу «Спартак», просить владу призначити його виконуючим обов’язки директора ДЮСШ «Полісся», яка входить до комплексу.

Про це він написав 9 червня у «Відкритому зверненні» на своїй сторінці у Facebook.

«Звертаюсь до керманичів міста Сергей СухомлинMathey KhrenovІрина Ковальчук та адміністрації Сергій МашковськийYaroslav LagutaСвітлана Гресь , яка веде оперативне управління установою в межах повноважень:
Прошу призначити мене на посаду в.о директора ДЮСШ «Полісся» до моменту зміни балансоутримувача школи. 
Орієнтовний термін до 6 міс. 
Це дасть: 
1. В рази пришвидшити процес відновлення спортивної бази, 
2. Втілити проекти по прозорому фінансуванню з додаткових джерел
3. Провести кадрові зміни згідно реальних потреб та задач.
Це план мінімум, який дасть основу для подальшого розвитку спортивної школи та комплексу в цілому», - написав Юрій Жуковський.

Чоловік вважає, що має посаду, але не має повноважень, і його «надія на швидкі зміни»  прожила 3 місяці.

«Вже більше року я займаю посаду заступника директора з господарсько-адміністративнї роботи ДЮСШ “Полісся”(Спартак). Хороша ініціатива з надією на швидкі зміни. Надія, яка прожила 3 місяці. Великою помилкою було отримати посаду без повноважень, яка при «регіоналах» була створена під чиновника з адміністрації. (…) Зі скрипом та потугами робота ведеться, і комплекс перестав бути «полем для корів», місцем розпиття алкоголю та громадським туалетом. Можна звісно ще рік пити заспокійлеве і далі з потугами штовхати господарчу, кадрову та фінансову роботу, але стає питання, чи варте це бовтихання в саботажі, моїх нервів та часу», - пише активіст.

Жуковський також переконаний, що, допоки у спортивному комплексі проводитимуть реконструкцію, вихованці не повинні займатись у «спартанських умовах».

«Відносно реконструкції комплексу за кошти фонду регіонального розвитку, яка почнеться в наступному році і закінчиться не раніше ніж за 2 роки. Я переконаний, що не повинні два роки учні та відвідувачі бази займатись в «спартанських» умовах і чекати реконструкцій. Минулий директор 10 років чекав і не дочекався. Я не «минулий», - написав Юрій.

Як повідомляв Житомир.info, Житомирська обласна рада мала намір передати на баланс Житомирської міської ради стадіон «Спартак» разом із ДЮСШ «Полісся». Пізніше з'явився проект рішення сесії облради про передачу комплексу місту без зміни форми власності, однак мер Житомира виступив проти.

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі