Події

У Житомирі поліцейських, яких привласнили гроші потерпілих у ДТП, посадили під домашній арешт

13 June 2016, 11:45

Двом працівникам поліції, які підозрюються у скоєнні крадіжки в Житомирі, обрано запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.

Про це 13 червня Житомир.info повідомила прес-служба  прокуратури Житомирської області.

«За клопотанням прокуратури Житомирської області Корольовським районним судом м. Житомира двом працівникам поліції, які підозрюються у скоєнні крадіжки,  обрано запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту. Також обох відсторонено від займаних посад», - йдеться у повідомленні.

Раніше слідчий відділ прокуратури області повідомив про підозру двом співробітникам Житомирського відділу поліції ГУНП в Житомирській області у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 (крадіжка, вчинена за попередньою змовою) КК України.

«Установлено, що під час огляду транспортного засобу на місці дорожньо-транспортної події вони викрали кошти, які належали пасажирові, госпіталізованому до лікарні. Наразі у кримінальному провадженні триває досудове розслідування», - інформує прокуратура.

Як повідомляв Житомир.info, 8 червня у Житомирі затримали поліцейських, які вкрали з місця ДТП десятки тисяч гривень. Раніше повідомлялося, що злодії-правоохоронці можуть сісти на 5 років.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі