Події

Житомирські прикордонники затримали білоруса та озброєного росіянина

16 June 2016, 10:04

15 червня житомирські прикордонники затримали білоруса, який збирав дикороси, та громадянина Росії з мисливською рушницею.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського прикордонного загону північного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

«Учора, 15 червня, прикордонниками відділу прикордонної служби «Копище» поблизу н.п. Майдан - Копищенський, що на Олевщині було виявлено громадянина Республіки Білорусь, який збираючи дикороси зайшов на територію України. На даного громадянина складено адміністративно-процесуальні документи за незаконне перетинання державного кордону та запланована передача Білоруській стороні.

Крім цього на сусідній ділянці відповідальності, а саме на відділі прикордонної служби «Лучанки» Овруцького району прикордонниками було виявлено громадянина Російської Федерації без документів, що посвідчують особу, який мав при собі мисливську рушницю марки «ТОЗ-34» та набої до неї без належних документів. Після з’ясування обставин було встановлено, що даний громадянин є єгерем громадської організації «Клуб мисливців та рибалок Полісся» та має посвідку на постійне проживання на території України. В подальшому на дану особу було складено процесуальні документи за порушення правил зберігання, носіння вогнепальної зброї і бойових припасів, які направлені до Овруцького районного суду для прийняття правового рішення. Зброя та боєприпаси вилучені та будуть передані представникам національної поліції міста Овруч», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, житомирські прикордонники 5 травня не пропустили в Україну трьох байкерів із Білорусі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі