Події

Після вчинення квартирної крадіжки у Бердичеві поліція затримала озброєного 42-річного жителя Луганщини

16 June 2016, 13:15

У Бердичеві поліцейські затримали 42-річного жителя Луганщини, який не встиг втекти від будинку, де обікрав квартиру. Його поплічника нині розшукують.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«14 червня до поліції звернулась 57-річна жителька м. Бердичева. Жінка розповіла, що за час її відсутності до квартири потрапив злодій і викрав майно. Працівники слідчо-оперативної групи, які працювали на місці події, зафіксували, що зловмисник проник усередину квартири, зламавши серцевину замка вхідних дверей. З оселі заявниці було викрадено 5,5 тисяч гривень, мобільний телефон та жіночий одяг. Під час першочергових заходів, направлених на розкриття квартирної крадіжки, розшуківці помітили двох чоловіків, які знаходилися поруч з під’їздом заявниці. Коли оперативники підійшли до них, аби опитати, чи не помітили вони когось підозрілого, незнайомці кинулись врізнобіч. Така поведінка чоловіків видалася підозрілою. Правоохоронцям вдалося наздогнати одного з них і доставити до відділу поліції.

Чоловіка затримано у порядку ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Він виявився 42-річним жителем Луганщини. Під час огляду у нього вилучено частину викрадених з квартири бердичівлянки речей і готівки, а також пістолет (попередньо, під патрон Флобера) і ніж, які направлено на експертизу. Розшук його поплічника нині триває, - повідомив т.в.о. начальника Бердичівського відділу поліції Олександр Богун», – йдеться в повідомленні.

Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством подібні протиправні дії караються ув’язненням на строк від 3 до 6 років.

Як повідомляв Житомир.info, у Бердичеві 22-річна дівчина двічі за ніч обікрала випадкову знайому.

Фото з сайту ГУ Нацполіції в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі