Економіка

Бердичівська міськрада переплатила 177 тис. грн фірмі, яка ремонтувала житомирську «Ракушку»

16 June 2016, 14:22

Бердичівська міськрада переплатила 177 тисяч гривень підрядній організації ПП «Елітбуд-1».

Про це повідомляє прес-служба Держфінінспекції у Житомирській області.

«Фахівці Держфінінспекції в Житомирській області під час ревізії фінансово-господарської діяльності управління житлово-комунального господарства Бердичівської міської ради виявили порушення, що призвели до втрат фінансових ресурсів, на загальну суму 372 тис. грн. Зокрема, посадові особи управління зайво сплатили майже 177 тис. грн підрядній організації ПП «Елітбуд-1», яка завищила обсяг виконаних ремонтно-будівельних робіт. Крім того, через завищення обсягу заборгованості з різниці в тарифах на послуги централізованого водопостачання, які надавало населенню комунальне підприємство «Бердичівводоканал», управління зайво переказало йому 195 тис. грн субвенції, виділеної з державного бюджету. Про результати ревізії поінформовано Прокуратуру Житомирської області», – йдеться у повідомленні.

В інтернеті є інформація про те, що ПП «Елітбуд-1» зареєстрована у місті Житомирі за адресою вул. Ольжича буд. 31/10, кв. 3

Нагадаємо, влада Житомира сподівається, що підрядники фірми «Елітбуд» за свій рахунок виправлять наслідки ремонту «Ракушки».

Як повідомляв Житомир.info за інформацією прокуратури, у 2014 році з житомирського підприємства «Елітбуд-1» вимагали сплату майже 100 тис. грн за невиконану реконструкцію водопроводу. Також повідомлялося, що у 2013 році фірма «Елітбуд-1» збудує полігон для сміття у Коростені.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі