Місто

Черговий рейд на Хлібній у Житомирі: продавцям запропонували перейти на ринок, а вулицю звільнили від автомобілів

19 June 2016, 15:24

18 червня представники КП «Інспекція з благоустрою», муніципальна інспекція та патрульні поліцейські знову провели рейд проти торгівлі на асфальті на вулиці Хлібній та запропонували продавцям перейти працювати за вільні прилавки на території Житнього ринку.

Про це повідомляють на сайті Житомирської міської ради.

«Протягом дня на Хлібній чергували патрульні поліцейські, які врегулювали ситуацію з незаконною торгівлею та контролювали водіїв, щоб ті не паркувалися у недозволеному місці. Минулого тижня на робочій нараді з приводу несанкціонованої торгівлі заступник міського голови Олексій Ясюнецький повідомив, що торгівлі «з землі» по вулицях Хлібна та Небесної сотні більше не буде, а продавцям пропонуватимуть продовжувати свою діяльність на законних правах. Місце на ринку для торгівлі коштує 6 грн, у молочному відділі – 8 грн. Рейди по очищенню центра міста від стихійної торгівлі будуть проводитися й надалі, поки центр міста не виглядатиме належним чином», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 12 червня житомирські копи «зачистили» вул. Хлібну від автомобілів і торговців зерном, а підприємці були обурені «зачисткою» вулиці від торгівлі.

Як повідомляв Житомир.info, 16 червня перед сесією біля міськради люди зібрались на мітинг проти торгівлі на Хлібній.

Фото з сайту Житомирської міськради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі