Влада

Лабунська прокоментувала чутки про об’єднання чотирьох медичних навчальних закладів Житомирської області

23 June 2016, 15:36

Голова Житомирської облради прокоментувала чутки, які ширяться серед працівників вищих навчальних закладів медичного спрямування що на сесії обласної ради 21 липня буде розглядатися питання об’єднання 4-х вищих медичних навчальних закладів.

Про це 23 червня повідомляє прес-служба облради.

Голова обласної ради Анжеліка Лабунська вважає за необхідне повідомити про те, що на обласну раду надійшов лист від начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації, в якому надані пропозиції щодо оптимізації підготовки медичних та фармацевтичних кадрів області.

«У листі дійсно пропонується об’єднати в один вищий навчальний заклад КВНЗ «Житомирський інститут медсестринства» у якості структурних підрозділів Житомирський фармацевтичний коледж ім. Г.С. Протасевича, Бердичівський медичний коледж та Новоград-Волинський медичний коледж. Але дане питання постійними комісіями обласної ради не розглядається, проект рішення не готується і на чергове засідання сесії обласної ради не вноситься», - сказала Анжеліка Лабунська.

Очільник депутатського корпусу додала, що питання оптимізації навчальних медичних закладів Житомирської обласної ради взагалі не розглядатиметься допоки не буде прийнято відповідного нормативного акту вищими органами влади.

Як повідомляв Житомир.info, на 21 липня заплановане проведення чергової, п’ятої сесії обласної ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі