Місто

У соцмережах житомиряни обговорюють попсу та шансон на «Teteriv Green Fest»

28 June 2016, 12:41

Під час фестивалю «Teteriv Green Fest» до Дня молоді, який проходив з 25 по 27 червня у житомирському гідропарку, лунали російські хіти.

Про це пишуть користувачі у соцмережах.

«Побывал в воскресенье на Teteriv Green Fest... послушал Лепса и Миши Круга... Думаю ресторан "Фавор" принимал непосредственное участие в организации. Отдельный респект профессионалу дизайнеру ))))))))))) Теперь интересно! Кого в этот раз сделают крайним и уволят?», - написав 28 червня на своїй сторінці у Facebook користувач Sergei Yaromenko (згодом він відкоригував свій коментар).

Нагадаємо, у травні 2016 року після організації Дня Перемоги в Житомирі звільнили начальника управління культури Житомирської міської ради Олега Рогова. Як пояснила секретар міськради Наталія Чиж – зокрема, через заборонені червоні знамена та пісні російської групи «Любе». Наразі Житомирська міська рада залишається без начальника управління культури.

«P.S. Жителі ближніх "деревеньок" вчора слушали як над річкою звучала пісня угро-фінських окупантів "Подмосковные вечера" , слушали та вирішували дременути в ліси чи "на палю" орду дику», - написав у коментарі користувач Костянтин Говорун.

Також у соцмережах з’явилося відео, на якому вдень 27 червня відпочиваючі на житомирському пляжі «насолоджуються» піснею Круга «Золотые купола». Користувачі активно залишають під відео свої коментарі.

Нагадаємо, під час водних батлів у гідропарку провідний спеціаліст управління культури Житомирської міської ради Олена Головко назвала специфічний музичний супровід «моментом стьобу».

«Це момент стьобу такого. Людям подобається», - прокоментувала Олена Головко.

Загалом житомиряни задоволені фестивалем Teteriv Green Fest і залишають багато схвальних відгуків в соцмережах.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі четвертий день поспіль тривають заходи до Дня молоді та Дня Конституції України. 25 червня в гідропарку відбулися тренінги, майстер-класи, фотосушка та бібліотека на свіжому повітрі, а також зупинка всеукраїнського велопробігу «Вишиваний шлях». 26 червня також було людно: Харе Крішна, пляж та копи. 27 червня в гідропарку відбулися водні бої.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі