Події

В одному з сіл Житомирської області у будинку вибухнув газ: трьох осіб госпіталізовано

29 June 2016, 09:18

У селі Вірля Баранівського району Житомирської області стався вибух побутового газу: трьох осіб госпіталізовано до лікарні.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«28 червня о 16:30 до служби порятунку «101» у Баранівському районі надійшло повідомлення про те, що в с. Вірля у приватному житловому будинку стався вибух побутового газу з подальшим загорянням будинку. За викликом були направлені рятувальники 15-ї державної пожежно-рятувальної частини. На місці події з'ясувалося, що вибух стався в піноблочній прибудові площею 25 кв.м, в якій знаходилась кухня та санвузол. Внаслідок вибуху пошкоджено 3 стіни прибудови та зайнявся дерев'яний будинок. На час прибуття бійців ДСНС вогнем був охоплений дах будинку та горіла оселя зсередини. У результаті пожежі знищені домашні речі, перекриття та покрівля дерев'яного будинку. В результаті вибуху 3 особи отримали травми та були госпіталізовані до Баранівської лікарні. Усі обставини надзвичайної події з'ясовуються», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у селі Яроповичі Андрушівського району Житомирської області 13 червня згоріла дерев’яна церква.

Фото ДСНС у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі