Влада

Радник міського голови просить житомирян повідомляти про неефективне використання бюджетних коштів

30 June 2016, 10:41

Радник міського голови звертається до житомирян з проханням повідомляти про неефективне використання бюджетних коштів, або неякісного виконання робіт за рахунок міського бюджету.

Про Юрій Мойсеєв написав на своїй сторінці у Facebook.

«Шановні друзі, колеги і просто Житомиряни! Якщо Ви стали свідком або у Вас є інформація щодо неефективного використання бюджетних коштів або щодо неякісного виконання робіт за рахунок міського бюджету, наприклад: ремонт асфальтового покриття, ремонт житлового фонду, навчальних закладів (садочки, школи), закладів охорони здоров’я або закупівля товарів, матеріалів і т.д. і т.п., за завищеними цінами, прошу пишіть про це мені в Facebook або телефонуйте за номером 0674101035! Я як голова постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, комунальної власності, підприємництва, торгівлі та залучення інвестицій, член робочої групи з питань ефективного використання коштів міського бюджету, депутат міської ради та радник міського голови, обіцяю на оперативне реагування по кожній такій інформації та притягнення до відповідальності причетних до цього! Дякую та буду дуже вдячний за співпрацю», – написав Юрій Мойсеєв.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці червня 2016 року у Житомирі на перехресті вулиць Київської та Східної на дорозі провалився асфальт та утворилася яма.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі