Події

МВС не дає інформації, чи проводяться у Житомирі слідчі дії у зв’язку із затриманням головного санітарного лікаря України

30 June 2016, 14:54

30 червня разом із керівником Державної санітарно-епідеміологічної служби України був затриманий начальник одного з департаментів цієї структури.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав глава МВС України Арсен Аваков.

За словами міністра внутрішніх справ України, група чиновників на чолі з керівником Державної санітарно-епідеміологічної служби України розробила і впровадила злочинну схему розкрадання великої суми бюджетних коштів. На переведенні в готівку і отриманні першого траншу викрадених коштів – 400 тисяч гривень – зловмисників затримали правоохоронці.

«Тільки що, в робочому кабінеті, затриманий Головний санітарний лікар України Святослав Протас з начальником департаменту Санітарної служби України Чепурним. Одночасно по всій країні, проводяться обшуки, допитуються 19 головних санітарних лікарів областей, частина з яких також будуть затримані! Група чиновників, на чолі з Протасом, розробила і впровадила злочинну схему по розкраданню великої суми бюджетних коштів. На переведенні в готівку та отриманні першого ж траншу викрадених коштів (400 000 грн), учасники афери були затримані…», – написав Арсен Аваков.

У департаменті комунікації МВС України в телефонній розмові Житомир.info повідомили, що, поки ведеться слідство, жодної інформації про те, кого з санітарних лікарів з інших областей допитують, не надається.

«Вся інформація, яка на даний момент доступна і може бути оприлюднена – вона вся на сайті. Тобто, більшого поки нічого ніхто не дасть, поки проводиться слідство. Поки проводяться слідчі дії – нічого. Все, що можна було – все є на сайті», – сказали в департаменті.

Як повідомляв Житомир.info, 24 червня в Житомирі на хабарі затримали прокурора місцевої прокуратури.

Фото з сайту МВС України

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі