Події

У Житомирі затримали заїжджих автозлодіїв, які встигли обікрасти Suzuki на стоянці торговельного центру

30 June 2016, 15:45

 У Житомирі поліцейські затримали групу автозлодіїв зі Львова відразу після крадіжки.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«29 червня працівники кримінальної поліції затримали трьох чоловіків, які обікрали автомобіль Suzuki Leana, що знаходився на стоянці торгівельного центру в Житомирі. У підозрюваних вилучили майже 8 тисяч гривень викрадених коштів, пристосування до сканування сигналів центральних замків авто та інші речі», - повідомляє поліція.

Чоловіки привернули на себе увагу працівників кримінальної поліції надмірною цікавістю до дорогих автомобілів, залишених власниками поблизу торгівельного центру у Житомирі на певний час. У результаті спеціальних заходів правоохоронці затримали молодиків відразу після вчинення ними крадіжки з автомобіля.

«Як з’ясувалось, усі троє жителі м. Львова, і, за їх словами, випадково заїхали до Житомира. У чоловіків під час огляду Toyota, на якій вони пересувались, вилучено набір специфічних інструментів, у тому числі кодграббер, бінокль, пристосування для виломування серцевини замка та інше, що може вказувати на кримінальний рід занять. Усі троє ніде не працюють», - розповів начальник управління карного розшуку Віктор Бугира.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Молодики, яким 36, 26 та 25 років, перевіряються на причетність до інших кримінальних правопорушень, вчинених на території Житомирської області, - інформує поліція.

Як повідомляв Житомир.info, у 2015 році в Житомирі оперативники затримали двох братів, які здійснили близько 40 крадіжок з ВАЗів.

Фото ГУ Накцполіції в області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі