Влада

У дворі житомирського управління Нацполіції освятили нові Renault, отримані від міністра Авакова

1 July 2016, 11:44

Територіальні підрозділи та служби Головного управління Національної поліції в Житомирській області отримали 5 нових службових автомобілів Renault Dokker. 1 липня начальник ГУ НП в Житомирській області В’ячеслав Печененко під час передачі автомобілів особовому складу управління звернув особливу увагу на те, що ці транспортні засоби передані за сприяння міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та голови Національної поліції Хатії Деканоїдзе. За словами керівника обласної поліції передача автомобілів – це початок оновлення матеріальної бази ГУ НП в Житомирській області.

«Взагалі, автомобільної техніки мало не буває, тому що стан автомобільної служби управління в Житомирській області потребує покращення, бо самі «молоді» автомобілі були отримані три роки тому, і автопарк якраз потребував оновлення. Ці автомобілі, які ми отримали нещодавно – це перший крок зі сторони керівництва МВС та Нацполіції під час того періоду реформи Національної поліції, переходу з міліції, він ще триває. І в процесі цієї реформи – це перший крок до покращення матеріально-технічної бази. Вчора я зустрічався з міністром внутрішніх справ і він запевнив, що найближчим часом ще більше автотранспорту буде передано до підрозділів поліції в Житомирській області», - сказав В’ячеслав Печененко.

Керівник обласної поліції також розповів, що ці автомобілі призначені для оперативного виїзду на місця подій та обладнані окремим місцем для безпечного перевезення затриманих осіб.

Транспортні засоби отримали: Житомирський відділ поліції – для обласного центру та Житомирського району, Новоград-Волинський відділ поліції, вибухотехнічна служба та слідче управління ГУ Нацполіції в Житомирській області.

На офіційному сайті Renault в Україні ціна моделі Renault Dokker залежно від версії автомобіля коливається від 339 тис. грн до 406 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі