Влада

Підготовку до відзначення Дня міста буде контролювати секретар Житомирської міської ради Наталія Чиж

4 July 2016, 12:09

Мер Сергій Сухомлин 1 липня затвердив склад організаційного комітету з підготовки та відзначення 1132-ої річниці від дня заснування міста Житомира.

Відповідне розпорядження мера опубліковане на сайті міської ради.

«На  виконання рішення міської ради від 16.03.2016 № 153 «Про внесення  доповнень до Комплексної цільової  програми розвитку культури міста Житомира на 2015-2017 роки» затвердити склад організаційного комітету з підготовки та  відзначення 1131-ої річниці від дня заснування міста Житомира згідно з додатком. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на секретаря міської ради Чиж Н.М», - зазначається у документі.

Очолює організаційний комітет сам Сергій Сухомлин, у його складі крім секретаря міськради Наталя Чиж – всі заступники мера та начальники департаментів і управлінь міської ради. Серед членів оргкомітету також є начальник управління культури Житомирської облдержадміністрації Юрій Градовський, директор школи хореографічного мистецтва «Сонечко» Михайло Гузун, головний редактор видавництва «Волинь» Георгій Мокрицький, директор Житомирського українського академічного музично-драматичного театру ім. І. Кочерги Наталія Ростова і один керівник комунального підприємства – директор КП «Парк» Володимир Шуст.

Нагадаємо, День міста у Житомирі традиційно відзначається у другу суботу вересня.

Як повідомляв Житомир.info, минулого року до 1131-ї річниці від дня заснування у Житомирі проводили святкові богослужіння на славу міста, театралізоване шоу, оздоровчі заходи та гала-концерт. Гостем проекту «День міста. Культурна версія» була співачка Джамала, а на гала-концерті співала Руслана.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі