Події

Житомирського водія Сергія Яковлева, який зник під Херсоном, шукають вже три тижні

4 July 2016, 12:37

Від далекобійника з Житомира, 39-річного Сергія Яковлева, який 21 день тому зник під Херсоном, досі немає звісток. Тоді водій вирушив фурою в напрямку Києва, а вранці, 14 червня, з ним пропав зв'язок. На узбіччі одного з придорожніх ринків знайшли тільки вантажівку.

Через 3 тижні після зникнення про Сергія нічого не відомо, обидва його телефони не відповідають, -  розповіла Житомир.info 4 липня дружина водія Тетяна.

«Ми зразу зверталися до волонтерів, наші знайомі та друзі розвішували оголошення там, у Херсоні. Однак дзвінків не було, тільки з тюрми дзвонили, гроші вимагали.  З нами була волонтер з собакою, але вони нічого не знайшли. Обидва телефони Сергія відключені. Ми в поліцію давали номери, їх пробивали по базі, й на цьому все. Досі єдиної звістки. Два сини у нас - Нікіта й Максим, 13 і 6 років. Старший розуміє, а молодший весь час про тата питає», - розповіла Тетяна.

Жінка також додала, що зверталася на «гарячу лінію» Міністерства внутрішніх справ та в СБУ, де їй відповіли, що справу передали в поліцію.

Троюрідна сестра зниклого далекобійника Ірина у коментарі Житомир.info розповіла, що у рідні вже опускаються руки, а хворому батькові Сергія про подію нічого не говорять.

«Мати ще тримається, хоч доведена до відчаю, а батько хворіє, йому навіть не кажуть нічого, бо бояться, що не витримає. Жінка і сестра його рідна дуже переживають. У нас дружна родина: брати та сестри, дво-, троюрідні, ми щодня зідзвонюємося, питаємо, чи є звістка. Досі ні одної зацепки нема. Поліція надала фотозвіт, як прочісували територію, ліси, казали, допомагали 100 чоловік Нацгвардії. Але нового нічого», - розповіла Ірина.

В Головному управлінні Нацполіції в Житомирській області Житомир.info повідомили, що станом на 4 липня немає відомостей про місце знаходження Сергія Яковлева, пошукові роботи тривають.

«Немає нових даних, тривають оперативно-розшукові заходи, які саме – не розголошується», - поінформували в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, за фактом зникнення в поліції відкрили кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі