Події

У Житомирській області 77-річна бабуся пішла до лісу по ягоди і пропала

4 July 2016, 12:48

Правоохоронці розшукують Денисевич Броніславу Василівну, яка 1 липня пішла до лісу й до цього часу додому не повернулась.

Про це Житомир.info 4 липня повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Увечері 2 липня до поліції звернулась 52-річна жителька Червоноармійського району із заявою про те, що її 77-річна мати, яка проживає в с. Чехівці цього ж району, близько 9.00 1 липня пішла в ліс поблизу села збирати ягоди та з тих пір її ніхто не бачив. Правоохоронці розпочали низку заходів, направлених на розшук зниклої, та звертаються до громадян з проханням допомогти у пошуках жінки», - йдеться у повідомленні.

Прикмети Броніслави Денисевич: на вигляд 75 років, зріст близько 160 см, худорлявої тілобудови, волосся сиве.

Була одягнена у синю спідницю, чорні штани або рейтузи, темну кофту, фіолетові калоші, на голові - біла хустка зі смугами блакитного кольору.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо місця знаходження жінки, повідомте до поліції за телефонами (04131) 32-1-82, 31-1-45, 068-045-76-88 або на спецлінію «102».

Поліція також повідомляє про аналогічний випадок, який трапився 3 липня цього року в Баранівському районі та, на щастя, закінчився добре.

«87-річну бабуся пішла до лісу збирати чорниці. Її зникнення вчасно помітив племінник та забив на сполох. Жінку знайшли за кілька годин поблизу села», - повідомляють поліцейські.

Як повідомляв Житомир.info, житомирська поліція вже три тижні марно розшукує водія Сергія Яковлева, який зник на ринку під Херсоном.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі