Економіка

Житомиряни програли рівненській фірмі тендер на реконструкцію дитсадка вартістю майже 5 млн грн

4 July 2016, 16:27

Реконструкцію та утеплення дитячого садка в селі с. Дубрівка Баранівського району Житомирської області, на яке збиралися витратити 5,8 млн грн, зробить фірма «Фіалка» з передмістя Рівного.

Оголошення про результати відкритих торгів від 30 червня 2016 року опубліковане на сайті Державних закупівель.

Замовник тендеру - Дубрівська сільська рада, предмет закупівлі – «Реконструкція дошкільного навчального закладу в с. Дубрівка, Баранівського району Житомирської області». Фірма «Фіалка» (с. Зоря, Рівненського району Рівненської області, власник - Фіалко Володимир Федорович) зобов’язалася виконати перелік робіт за 4 млн 752 тис. грн, що на 1,1 млн грн дешевше від очікуваної вартості.

Конкурентами рівненчан були фірми «Комунальник» з Житомира та «Урарту» з м. Баранівка Житомирської області. Пропозиція останньої була відхилена у зв’язку з невідповідністю документації.

У переліку робіт з реконструкції – демонтажні та земляні роботи, встановлення блоків стін та підвалів, улаштування фундаментів, мурування стін та перегородок, покриття даху металочерепицею, заміна вікон та дверей, утеплення фасадів та облаштування системи вентиляції. А ще - благоустрій та озеленення території і влаштування огорожі. У вартість робіт входить також встановлення 4 лавочок та 2 смітниць на території дитсадка.

Результати оцінки пропозицій конкурсних торгів (цінових пропозицій), за якими пропозиція «Фіалки» визнана найбільш економічно вигідною та вважається акцептованою:

Як повідомляв Житомир.info, в березні 2015 року мер Житомира Сергій Сухомлин відзначав проблему з вентиляцією в дитсадках міста, де після утеплення температура повітря становить +24 градуси і вище. У жовтні 2014 року приватна ремонтно-будівельна фірма «Комунальник» виграла тендер на утеплення дитсадка №63 в Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі