Місто

Злива зіпсувала свято Івана Купала у гідропарку, але житомиряни все ж розпалили багаття і стрибали через вогонь

7 July 2016, 08:24

Театралізоване обрядове дійство, пірошоу, файєршоу, шоу легких літаків та запалення квітки папороті в центрі вінка на воді – такі заходи планувалися на Івана Купала о 21 годині у житомирському гідропарку. Але через дощ 6 липня все це довелося скасувати.

«Все мало бути о 21 годині на дорослому пляжі в гідропарку, але через дощ не відбулося, тому що намокла вся апаратура, ви ж бачили яка була злива. Всі були без парасольок і люди швидко повтікали. Нажаль, така ситуація», - повідомила журналістам Житомир.info у телефонній розмові заступник начальника управління культури Житомирської міської ради Наталія Марчук.

Станом на 21:20 кілька людей намагалися на вологому піску розпалити багаття і зрештою їм це вдалося. Біля вогнища потроху почали збиратися житомиряни, трималися на відстані і активно робили спільні фото та «селфі». Лише після 22 години люди трохи «повеселішали» і декілька молодиків все ж таки наважилися стрибнути через вогнище. Незважаючи на те, що свої плани міській владі реалізувати не вдалося, житомирянам це на заваді не стало і щонайменше до 23 години люди продовжували підтримувати затухаюче купальське багаття.

Як починалося свято Івана Купала у гідропарку – дивиться у фоторепортажі

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі