Місто

У Житомир повернулися десантники навчального центру, які 3 місяці захищали Авдіївку

7 July 2016, 10:21

У Житомирі 7 липня близько 8.20 зустрічали військових 199-го навчального центру ВДВ, які з березня 2016 року виконували бойові завдання в Авдіївці.

Про це Житомир.info повідомила волонтер Марія Уланова.

«Сьогодні вранці зустріли хлопців з учбового центру ВДВ, які захищали Авдіївку. Вони мали прибути ще вчора, але зламалася машина, і хлопці добиралися малими групами. Військові прибували в 199-й учбовий центр ВДВ на Корбутівці», - розповіла Марія Уланова.

З її слів, усього повернулася 31 людина. Бійці їздили закріплювати свої знання в умовах бойових дій, були закріплені за 90-м батальйоном 81-ї бригади.

«За цей час у них один загиблий - Радислав Атішев. На фото – інструктори навчального центру. Вони навчають строковиків і контрактників навчального центру ВДВ», - додала волонтер.

Як повідомив Житомир.info начальник прес-служби командування ВДВ підполковник Руслан Лінник, десантники 3 місяці виконували завдання у зоні АТО. Після відпочинку в сім’ях військові знову візьмуться за виконання завдань відповідно до своїх обов’язків.

«Планується нагородження десантників, які повернулися із зони АТО, відзнаками Міністра оборони та начальника Генштабу», - додав Лінник.

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2016 року в 199-му навчальному центрі ВДВ відбувся чемпіонат ЗСУ з рукопашного бою. 9 квітня цього року в Житомирі зустріли бійців житомирської 95-ки, які повернулися з зони антитерористичної операції.

Фото Марії Уланової

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі