Економіка

«Житомиртеплокомуненерго» офіційно повідомило про зростання тарифів на тепло і гарячу воду майже в два рази

7 July 2016, 10:39

Постанова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, щодо збільшення тарифів на тепло і гарячу водо набирає чинності з 1 липня.

Про це на своєму сайті 6 липня повідомляє КП «Житомиртеплокомуненерго».

До постанови НКРЕКП від 31 березня 2015 року № 1171 «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення та послуги з централізованого постачання гарячої води, що надаються населенню суб’єктами господарювання, які є виконавцями цих послуг» вносяться зміни, які стосуються комунального підприємства «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради.

Тарифи з централізованого опалення змінюються наступним чином:

для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії – 623,49 грн/Гкал (з податком на додану вартість) замінити на цифри 1233,46 грн/Гкал (з податком на додану вартість);

для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії – 14,91 грн за 1 кв. м за місяць протягом періоду надання послуги з централізованого опалення (з податком на додану вартість) замінити на цифри 29,49 грн/Гкал (з податком на додану вартість).

З централізованого постачання гарячої води:

за умови підключення рушникосушильників до систем гарячого водопостачання – 41,78 грн за 1 куб. м (з податком на додану вартість) замінити на цифри 79,12 грн за 1 куб. м (з податком на додану вартість);

за відсутності рушникосушильників – 38,65 грн за 1 куб. м (з податком на додану вартість) замінити на цифри 72,97 грн за 1 куб. м (з податком на додану вартість).

Як повідомляв Житомир.info, мер Житомира Сергій Сухомлин на брифінгу 5 липня говорив, що із жахом чекає квитанцій, які люди восени отримають за тепло.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі