Події

Житомирянина, який вбив свого приятеля та викинув на смітник, засудили на 7 років тюрми

7 July 2016, 12:50

Житомирянина, який під час застілля наніс приятелю більше десять ударів по голові, а потім викинув на смітник, засудили на 7 років.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Прокуратура області підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, за ч.2 ст.121 КК України. Йдеться про те, що 28-річний річний житель м. Житомира, перебуваючи разом з іншими приятелями у гостях свого знайомого та розпиваючи спиртні напої, на ґрунті неприязних відносин, які виникли внаслідок надмірного вживання алкоголю, наніс більше 10 ударів по голові одному із запрошених.

Після цього зловмисник разом із спільником пішов до магазину за додатковою порцією спритного. Повернувшись та виявивши, що побитий приятель помер унаслідок отриманих тілесних ушкоджень, вирішив приховати злочин та виніс тіло загиблого на смітник. У ході судового слідства доведено вину обвинуваченого та вироком Корольовського районного суду м. Житомира призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 7 років 3 місяці. Ухвалою апеляційного суду Житомирської області обвинувальний вирок суду першої інстанції залишено в силі», – йдеться у повідомленні.

У прокуратурі Житомирської області Житомир.info уточнили, що подія трапилася в ніч з 13 на 14 листопада 2014 року.

Як повідомляв Житомир.info, киянам, які змушували пакистанців нелегально трудитися на обробці каменю в Житомирській області, дали по 8 років тюрми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі