Події

У Житомирській області екс-міліціонера, який насмерть збив дівчину, взяли під варту без права внесення застави

12 July 2016, 09:11

Ухвалою Корольовського районного суду м. Житомира 11 липня водію, який скоїв смертельну ДТП у Малині Житомирської області, обрано запобіжний захід у виді  тримання під вартою терміном 60 діб без права внесення застави.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Клопотання, погоджене з процесуальним керівником прокуратури Житомирської області про обрання запобіжного заходу підозрюваному у скоєнні дорожньо-транспортної події, задоволено Корольовським районним судом м. Житомира. Ухвалою суду 11 липня водію обрано запобіжний захід у виді  тримання під вартою терміном 60 діб без права внесення застави», - повідомляє прокуратура, і нагадує: 9 липня у м. Малин водій, перебуваючи у нетверезому стані, скоїв наїзд на пішохідному переході на двох місцевих жительок, унаслідок чого одна загинула, а іншу у вкрай тяжкому стані госпіталізовано до реанімаційного відділення лікарні.

«Водія, який, залишив потерпілих у небезпеці та втік з місця події, знайдено та повідомлено йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки, що спричинило смерть потерпілого) КК України. Санкція зазначеної статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Досудове розслідування, яке проводить СУ ГУНП в області, триває. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює прокуратура області», - інформує прокуратура.

Як повідомляв Житомир.info, у Малині Hyundai збив двох дівчат, одна з яких померла у кареті швидкої допомоги. Пізніше з’ясувалося, що це зробив колишній працівник міліції. 10 липня винуватця ДТП затримали. Інша потерпіла перебуває в комі і потребує допомоги.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі