Місто

По вулиці Народицькій у Житомирі з-під землі ллється вода і затоплює городи

12 July 2016, 15:10

У Житомирі по вулиці Народицькій, 21 з 8 липня вода, яка ллється з-під землі, затоплює город місцевих мешканців. Люди очікують приїзду працівників водоканалу.

Про це Житомир.info повідомила місцева мешканка Анна.

«У п’ятницю сильно прорвало. Люди кажуть, що вода бігла і раніше, але не так сильно. Ми здається, у суботу подзвонили у водоканал і вони сказали, що у них вихідні і у вихідні вони не працюють і ніхто не приїде. Дзвонили в понеділок, і сьогодні я подзвонила і вони  сказали, що сьогодні вони однозначно не приїдуть і коли приїдуть не знають. Я подзвонила на гарячу лінію у міську раду і вони сказали: да ми знаємо про вашу проблему, вже повторно була передана заявка у водоканал, але що ви думаєте, що ви подзвонили і до вас водоканал має першим прибігти? Люди воду цю вичерпували відрами, бо хотіли врятувати свій врожай. Люди не знають що робити, бо ця вода підходить і підходить, і скоро вона буде по вулиці ллятись. Там будується новий житловий будинок на 550 квартир, може там щось при будівництві пошкодили. Вони там все позагороджували і туди нікого не пускають», – розповіла Анна.

Директор Житомирського  водоканалу Андрій Нікітін в коментарі Житомир.info розповів, що про ситуацію знають і ліквідують найближчим часом.

«В нас є в розробці ця адреса, але так припало, що вчора і сьогодні в нас на всі бригади дуже велике навантаження, ми вирішили цілодобово працювати, щоб встигати ліквідувати,  є така накладка, але я сподіваюсь, що ми дуже швидко все вирішимо, сподіваюсь що сьогодні», – зазначив Андрій Нікітін.

Нагадаємо, 14 травня у Житомирі в одному з будинків на Польському бульварі після зливи затопило одразу п’ять поверхів.

Як повідомляв Житомир.info, для житомирських прикордонників збираються за 31,6 млн грн добудувати 12-поверхівку на вул. Народицькій.

Фото Андрія Дідківського

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі