Події

У Новограді-Волинському шахраї ошукали бабусю на 500 євро та 8 тисяч доларів

12 July 2016, 17:10

Незнайомці прийшли додому до 76-річної жительки Новограда-Волинського Житомирської області та розповіли слізну історію з проханням терміново обміняти їм гроші. Бабуся сама віддала їм 500 євро, а згодом виявила, що зі схованки  також зникли 8 тисяч доларів США.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«Жінка розповіла поліцейським, що 11 липня близько 12.00 до її квартири прийшли незнайомі чоловік та жінка. Вони благали про допомогу, розповівши історію про потрапляння в ДТП їх родича. Їм, мовляв, терміново потрібні гроші в іноземній валюті, аби врятувати травмованого. Добросердна господиня запросила незваних гостей у помешкання та, діставши зі сховку, віддала їм 500 євро, отримавши у «заставу»… 8 доларів США. Постійно заговорюючи господиню, раптом до вбиральні попросилась гостя, потім її супутник. Після цього незнайомці швидко пішли. Пенсіонерка, схаменувшись, перевірила сумочку, в якій зберігала заощадження. Її необачність вартувала 8 тисяч доларів США, які зловмисники знайшли та прихопили із собою», – йдеться в повідомленні.

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять заходи для встановлення осіб зловмисників.

Як повідомляв Житомир.info, у червні жителька Житомирської області перерахувала більше 5 тис. грн шахрайці, яка пообіцяла повернути переплачені за ліки кошти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі