Політика

Голова фракції ВО «Свобода» просив мера Житомира заборонити вивіски та рекламу зі словом «Росія»

13 July 2016, 16:40

13 липня депутат Житомирської міськради, свободівець Віктор Брокарєв отримав відповідь на депутатське звернення стосовно заборони розміщення рекламних засобів, в яких використовується слово «Росія».

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної організації ВО «Свобода».

«Мене проінформували, що у відповідности до нормативних документів, які стосуються реклами, втручання у форму та зміст зовнішньої реклами при видачі дозволів на її розміщення забороняється. Проте при надходженні заяв щодо надання дозволів на розміщення засобів зовнішньої реклами моє звернення буде враховано в подальшій роботі з суб’єктами господарювання. Вважаю, що під час ведення Росією неоголошеної гібридної війни щодо України, таке звернення є абсолютно логічним, і надіюсь, що надалі ми будемо менше бачити вивісок з назвою країни-агресора», – зазначив Віктор Брокарєв.

У розпорядженні Житомир.info є депутатське звернення голови фракції ВО «Свобода» до мера Житомира Сергія Сухомлина.

Як повідомляв Житомир.info, в червні 2014 року у Житомирі п’ять відділень російських банків закидали яйцями, облили зеленкою та потрощили вивіски. Віктор Брокарєв був одним з тих, кого викликали на допит по справі нищення майна банківських установ. В серпні минулого року представники ВО «Свобода» повісили на два відділення «Сбербанку Росії» українські прапори.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі