Місто

У Житомирі фахівці перевірили якість води на пляжах та фонтанчиках на території гідропарку

15 July 2016, 15:41

 У Житомирі 14 липня спеціалісти перевірили якість води в р. Тетерів на «дорослому» та «дитячому» пляжах в гідропарку.

Про це Житомир.info повідомив Житомирський міськрайонний відділ Державної установи «Житомирський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України».

«З метою систематичного та оперативного інформування громадян, Житомирським міськрайонним відділом ДУ «ЖОЛЦ ДСЕСУ» щотижнево проводиться моніторинг якості води відкритих водойм, які використовуються з рекреаційною метою на відповідність санітарних норм. Станом на 14.07.2016р. відібрано та досліджено 28 зразків води із р. Тетерів на «дорослому» та «дитячому» пляжах в районі гідропарку, які використовуються для літнього відпочинку громадян на наявність яєць гельмінтів, санітарно-хімічні та мікробіологічні показники. Відхилень за вищевказаними показниками не виявлено. Відібрані зразки води з питних фонтанчиків на території гідропарку на санітарно-хімічні та мікробіологічні показники. Відхилень за даними показниками не виявлено. Моніторингу стану якості водойм, які використовуються з рекреаційною метою продовжується», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, минулого тижня спеціалісти також перевіряли якість води в річці Тетерів на пляжах в гідропарку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі