Місто

У Житомирі на вихідних синоптики прогнозують спеку та грозу

15 July 2016, 16:37

Вихідні у Житомирі за прогнозами синоптиків будуть спекотними та з грозою.

Про це повідомляє Гідрометцентр.

У Житомирі в суботу, 16 липня, погожий день прийде на зміну похмурому ранку, і безхмарна погода протримається до кінця дня. Без опадів. Температура повітря +28…+30 С.

У неділю, 17 липня, в обласному центрі ясна погода триматиметься цілий день, а ввечері на небі з'являться хмари. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дощ із грозою. Температура повітря +31…+33 С.

У ДСНС в Житомирській області закликають місцевих жителів дотримуватися правил пожежної безпеки.

«У Житомирі та області у вихідні дні передбачається висока (4 класу), місцями надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека. Зокрема, за інформацією Житомирського гідрометцентру, 16 липня температура повітря по області сягатиме  +29...+31 С, а 17 липня може підвищитися до +34 С. Тому рятувальники закликають населення не провокувати виникнення пожеж в екосистемах і з особливою відповідальністю поставитися до питання дотримання правил пожежної безпеки у місцях відпочинку, на узбіччях доріг та під час виконання робіт по господарству», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 14 липня спеціалісти перевірили якість води в р. Тетерів на «дорослому» та «дитячому» пляжах в гідропарку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі