Влада

«Укрпошта» в наступному році випустить блок та марки з символікою Житомирської області

15 July 2016, 18:13

15 липня постійна комісія обласної ради з питань регламенту, депутатської етики, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності опрацювала майже 25 питань порядку денного, зокрема – звернення УДППЗ «Укрпошта» щодо використання символіки Житомирської області.

Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

«Постійна комісія розглянула звернення керівництва Житомирської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» щодо використання символіки Житомирської області на поштовій продукції. Зокрема, у наступному році передбачено виготовлення поштового блоку і поштової марки «Краса і велич України. Житомирська область». На поштовій марці планується використати герб Житомирської області і тому керівництво «Укрпошти» звернулося до депутатів за дозволом на безкоштовне використання символіки області. Профільна комісія одностайно підтримала це звернення», - йдеться у повідомленні.

В тематичному плані випуску художніх поштових марок та блоків на 2017 рік зазначено, що в серії «Краса і велич України» будуть три області: Житомирська, Полтавська та Хмельницька.

Раніше в серії «Краса і велич України» вже виходили марки та блоки різних областей України

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі